Header website
Header website

Vier Pasen aan de Maas!

zalm sfeer 3

à la carte genieten

Kom op eerste of tweede paasdag met de hele familie genieten aan de Maas! Neem plaats op ons terras en geniet van de voorjaarszon of schuif aan in onze sfeervolle brasserie. 

Tijdens de paasdagen kun je kiezen uit onze volledige lunch- en dinerkaart en ben je niet gebonden aan een arrangement. Zo kun je samen met jouw gezelschap genieten van alles waar je zin in hebt en is er voor iedereen volop keuze! De allerkleinsten kunnen kiezen van gerechtjes van onze kinderkaart. 
Bekijk hier onze complete menukaart om alvast een voorproefje te nemen. 

Zeker zijn van een tafel? Wij adviseren om te reserveren.

De Poorten High Tea 7

Paas High Tea

Laat je in de watten leggen met onze welbekende High Tea voor €21,50 euro per persoon. Gezellig bijpraten en genieten onder het genot van diverse zoete en hartige huisgemaakte lekkernijen, warme en koude paasgerechtjes en onbeperkt thee. Daar is het immers Pasen voor! 

Op 12 en 13 april is het mogelijk om te reserveren tussen 12.00 en 18.00 uur, vanaf twee personen. Gelieve minimaal twee dagen vooraf te reserveren. Kinderen kunnen mee smullen van de High Tea voor een aangepaste prijs of iets lekkers kiezen van de kinderkaart.

Reserveer direct je tafel!
Allergieen
Allergieen

Een allergie, liever vegetarisch of specifieke wensen? 

Contact

0485 - 844 412

Mail ons

menu